ADSENSE CANAVARI

Gönderen irfanmektebi | Etiketler: | Posted On 16 Mart 2010 Salı at 08:12




reklam tıklamadan, mail okumadan,
insanları bir yerlere üye yapmaya çalışmadan,
video izlemeden, anket doldurmadan,
herhangi bir ürününün satılmasını beklemeden,
hiç reklam maliyeti ayırmadan,
her ay düzenli olarak, artan bir ivmeyle,
para kazanmak ister misin?

Bugüne kadar burada okuduklarınıza benzer bir sürü yazı okumuş olabilirsiniz. Herkes size çok para kazanacağınızı ve zengin olacağınızı anlattı.




Anlattıklarında doğruluk payı yok denilemez. Fakat internetten para kazanmak için uygulayacağınız yöntemlerin pek çoğu için belirli bütçeler ayırmanız gerekir. Öyle ki bu bütçe bazen günlük 50-100 lirayı bulabiliyor.




Peki sizin hiç paranız yok ve bir şeyler kazanmak istiyorsunuz diyelim. Yapabileceğiniz hiç bir şey yok mu? VAR!




Adsense Canavarı’nda öğreneceğiniz bilgilerin en önemli özelliği her birinin uygulanışının TAMAMEN ÜCRETSİZ oluşu! Yani bu e-kitabı satın aldıktan sonra içindekileri uygulamak için ekstra paralar harcamanıza gerek kalmayacak!

Google Adsense bir çok web sitesi sahibinin yakından tanıdığı bir sistemdir. Bu sistem sayesinde ücretli veya ücretsiz olarak açtığınız web sitelerinizde reklam yayınlayabiliyorsunuz.




Gelin görün ki bu sistemden para kazanmak için bilmeniz gereken çok önemli püf noktaları bulunuyor. İşte bu püf noktalarını Adsense Canavarı setinde bulacaksınız!

Adsense Canavarı’nda anlatılanların en önemli özelliği, daha önce de söylediğim gibi, uygulamak için kesinlikle hiç bir ek ücret ödemeniz gerekmeyeceğidir. Öğrendiklerinizi hiç bir ek ücret ödemeden anında uygulamaya başlayabilirsiniz.

Kazançlarınız ise düzenli olarak artacaktır. Uygulamaya başladığınız ilk günlerde kazanç elde edemeyeceksiniz. İlk 2 haftanın sonunda ise ilk kazançlarınızı elde etmeye başlayacaksınız. İlk kazancınızı elde ettiğiniz andan itibaren kazançlarınız sürekli olarak artacak.




Buradan öğreneceğiniz bilgileri düzenli olarak kullanırsanız 3 ay sonunda günlük 20$, 6 ay sonunda günlük 100$ seviyelerine ulaşacaktır.




Üstelik her şey tamamen ücretsiz olduğundan dolayı ne kadar zamanınız varsa o kadar çoğaltarak kopyalabilir ve kazançlarınızı katlayabilirsiniz.




Sistemin tek kişi için uygulama süresi günlük olarak 1 saat civarında olacaktır. Siz daha fazla zaman ayırabilirseniz kazançlarınız da o derece yükselecektir.

Burada anlatılan yöntemi uygulayabilmek için ihtiyacınız olanlar listesi şöyle;


1- Google Adsense Hesabı (eğer yoksa, mevcut olan herhangi bir websitenizle ücretsiz olarak başvurabilir ve açabilirsiniz)
2- Adsense Canavarı E-Kitabı
3- Günlük 1 Saat Zaman
4- Sabır, Azim ve Özgüven!
Hepsi bu!

Adsense Canavarı’nda anlatılan teknikler -tıpkı puzzle parçaları gibi- şahsım tarafından birleştirilmiş çok önemli bilgilerdir. Sizler bu sayede ufak parçalarla uğraşmak yerine büyük resmi hemen görebileceksiniz. Pekii Adsense Canavarı hakkında işin uzmanları ne diyor?

UZMAN YORUMLARI

Comments:

There are 3 yorum for ADSENSE CANAVARI

Yorum Gönder